League of LegendsLeague of Legends

Online 134

Runy Azira po łatce z fixami błędów

Wyświetlenia 4,563Komentarze 3Głosuj 12

Zmiana mechaniki on-hita na W Azira (bug fix, który dobrze wpływa na championa)

Azir

❗️❗️❗️Mechaniki, które dostawały buffy przez bugi – jak Grasp czy inne – nadal nie są naprawione❗️❗️❗️

Runy główne

Lethal Tempo Dobra runa na grubasów w laningu, wartość w late game jest absurdalnie wysoka

• Zmiana: bug z 50% obrażeniami Lethal Tempo zniknął, teraz można używać normalnie

Grasp of the Undying Po patchu 25.10, który usunął 50% penalty na podstawowych atakach Azira, runa stała się całkiem spoko. Dobra do leżenia i czekania w laningu

Fleet Footwork Azir ma jebanie niski magic resist, więc jak chcesz grać lane przeciwko magom, musisz unikać skilli – stąd ten build

Arcane Comet Moja ulubiona runa. Używam, jak mogę w laningu krótko, ale solidnie bić przeciwnika

Summon Aery Używam przeciwko dalekosiężnym, którzy powinni unikać obrażeń, ale ja mam większy zasięg (np. Twisted Fate)

Zmiany w runach drugorzędnych

Scorch: 50% penalty zostało usunięte, więc teraz można używać (normalnie brałem Gathering Storm)

Itemy – po prostu nie bierz Hextech Belt jako drugiego itemu, tylko Liandry albo Riftmaker

3 komentarze
  1. 0

Elektrowstrząs też jest zajebisty, momentalnie robi tyle dmg co inne champy

Więcej
  2. 0
    Poziom 23나는야훅

No ale jeszcze przed naprawą buga Scorcha, jak testowałem Azira na Deathfire, no i jasne, że obrażeń ze Scorcha w to nie wchodzi, ale w 30-minutowej grze nabijałem 2000–3000 obrażeń z Deathfire'a, więc czy to naprawdę aż tak niegrywalne? Teraz, jak Scorcha naprawili, to może być całkiem spoko...

Więcej
    Odpowiedź 1
    1. Oㅏㅈㅣ르OP

No bo tak ogólnie to Scorch zawsze był lepszy od Gathering Storm, tylko przez buga nikt go nie używał. Teraz po fixie myślę, że spokojnie można go brać

Więcej