A, kurwa
4헤롱헤롱쿨쿨방울ㅇ·1 months agoJestem podobna do Zoe!! xDReplyMoreShareReportReply 2Relentless-StormOP·1 months agoZoe BoyReplyMoreShareReportai일러만드는사람·1 months agoImageReplyMoreShareReport
3흐웨이가흐웨에에·1 months agoczy to przez to że przypominam hweia ciągle wyskakuje mi psychol przecież wiadomo że wszyscy artyści mają problemy psychiczneReplyMoreShareReport
3ai일러만드는사람·1 months agojakim cudem wyglądać jak camille i bard ciekaweReplyMoreShareReportReply 1Relentless-StormOP·1 months agomoże jak KeriaReplyMoreShareReport
3초특급미녀카이사·1 months agoStare statystyki, ale czy na tym poziomie to jest podobne?ImageReplyMoreShareReportReply 1Relentless-StormOP·1 months agoProszę, zostań moją żoną.ReplyMoreShareReport
1주우지·1 months agoJestem gościem, a ogarniam tylko takie laski jak Caitlyn, Miss Fortune, Gwen, Ahri?ReplyMoreShareReport
Jestem podobna do Zoe!! xD
More
Hmm...
More
Patrz na tego dzikiego Dariusza
More
Jestem najsilniejszy..
More
Shen? Nieźle
More
czy to przez to że przypominam hweia ciągle wyskakuje mi psychol przecież wiadomo że wszyscy artyści mają problemy psychiczne
More
jakim cudem wyglądać jak camille i bard ciekawe
More
Sion Naafiri Renekton?
More
Stare statystyki, ale czy na tym poziomie to jest podobne?
More
Czemu zostałem cesarzem?
More
2 czarnych + psychopata w masce + cyborg…
More
Ezreal + Kai'Sa + Yunara + Jhin, to co to? Neutralne? Hmm..
More
Jestem gościem, a ogarniam tylko takie laski jak Caitlyn, Miss Fortune, Gwen, Ahri?
More
Czyli chcesz się bić?
More