Jak odrzucisz magię, to wiatr jest top 1.
Zależy od składu, do poke'ów ogień jest git, do ekip z utrzymaniem dobrze idzie chemia/ocean, a ziemia jest najbardziej średnia.
no to po pierwsze na 100% pierwszy priorytet to Ognisty tenacity i zwiększenie obrażeń to jest po prostu overkill reszta jest mniej więcej taka sama ale Magiczny jest najmniej kontrowersyjny więc drugi priorytet a pozostałe 3 są mniej więcej takie same chyba
ognisty ocean to gówniany smok ludzie co mówią że ogień jest dobry tylko potwierdzają że są niskim elo ognisty chemtek jest op jakby dawał jeden extra tankowy item potem wietrzny i ziemny magiczny jest jeszcze niżej
To tylko moje osobiste zdanie, ale myślę, że to zależy, czy patrzymy na to z perspektywy solo queue.
Z perspektywy turniejowej ranking wyglądałby tak: Smok Chmur > Smok Chemtechniczny > Smok Oceaniczny > Smok Górski > Smok Piekielny.
Z perspektywy solo queue: Smok Piekielny > Smok Oceaniczny > Smok Chmur > Smok Chemtechniczny > Smok Górski.
Ale oczywiście wszystko zależy od kompozycji drużyny i championów...
Chmury > Chemtech > Góry > Ocean >= Ogień Tak myślę
More
dla mnie ogień > wiatr > ziemia > chemtech > ocean
More
Jak odrzucisz magię, to wiatr jest top 1. Zależy od składu, do poke'ów ogień jest git, do ekip z utrzymaniem dobrze idzie chemia/ocean, a ziemia jest najbardziej średnia.
More
This comment was deleted.
More
Wiatr jest najlepszy, a Magia i Woda są w miarę zrównoważone w zależności od kompozycji? Ziemia i Ogień dzielą 4 i 5 miejsce.
More
Ocean, Wiatr, Chemia, Ziemia, Ogień
More
no to po pierwsze na 100% pierwszy priorytet to Ognisty tenacity i zwiększenie obrażeń to jest po prostu overkill reszta jest mniej więcej taka sama ale Magiczny jest najmniej kontrowersyjny więc drugi priorytet a pozostałe 3 są mniej więcej takie same chyba
More
ognisty ocean to gówniany smok ludzie co mówią że ogień jest dobry tylko potwierdzają że są niskim elo ognisty chemtek jest op jakby dawał jeden extra tankowy item potem wietrzny i ziemny magiczny jest jeszcze niżej
More
Wiatr > Ocean > Chem ≈ Ziemia > Ogień
More
ogień jest zdecydowanie ostatni, nie? przed wprowadzeniem chemtech i magii nie cenili go wysoko?
More
Każdy ma inne zdanie.. Ognista > Chemtech > Oceaniczna > Górska > Chmurna według mnie..
More
no w czystej walce to wiatr i ogień są spoko
More
Dopa oficjalnie: Chemia - Chmury - Góry
More