no ale trynd z hail of blades był za mocny, serio od 1 poziomu wchodzę na pałę, jak hail zrobi crita to od razu jest okazja na killa lol, idealnie pasuje do tego chorego bohatera od szczęścia
Shaco i Pyke to największe ofiary
Tryndamere może sobie poradzić Lethal Tempo, Graspem itp, a Cho'Gath też może wziąć Electrocute, Cometa, Graspa i inne runy
A co z Ekko? Mid Ekko musi brać Hail of Blades, to jedyna opcja, a Riot, ci skurwiele, nerfują ulta, pasywa i jeszcze Hail of Blades podwójnie. Jak mam niby grać? 😭😭😭😭
no ale trynd z hail of blades był za mocny, serio od 1 poziomu wchodzę na pałę, jak hail zrobi crita to od razu jest okazja na killa lol, idealnie pasuje do tego chorego bohatera od szczęścia
More
Shaco i Pyke to największe ofiary Tryndamere może sobie poradzić Lethal Tempo, Graspem itp, a Cho'Gath też może wziąć Electrocute, Cometa, Graspa i inne runy
More
ad shaco to największa ofiara, musi cały czas snowballować przez wczesne cheesowanie, ale Hail of Blades jest teraz za słabe na early
More
jeszcze raz
More
nawet ci co nic nie robili też chyba oberwali
More
A co z Ekko? Mid Ekko musi brać Hail of Blades, to jedyna opcja, a Riot, ci skurwiele, nerfują ulta, pasywa i jeszcze Hail of Blades podwójnie. Jak mam niby grać? 😭😭😭😭
More
przez buga z gradem ostrzy którego nigdy nie naprawiają wiele osób po prostu nie używa cho'gatha
More
Cho'Gath z początku przez buga z Gradem Ostrzy czasami przełączał się na Naciskaj Atak
More
5-sekundowy Grylls lol
More
yi ma conq do dupy lethal tempo nie zdąży naładować a już pada do tego bug na guinsoo i soloq też słabe a jeszcze to mu nerfują!!
More
shaco, co robić...
More
ale nawet przed buffem dobrze go używali
More
jestem one-trikiem pyke'a, to prawda??
More
moja Briar też..
More
Master Yi jest naprawdę żałosny
More
Nie no, Ostrza Hailu miały dodatkowe obrażenia?!
More