League of LegendsLeague of Legends

온라인 302

Podajcie swoje ulubione championy i dlaczego

조회수 4,506댓글 58추천 23

A zwłaszcza ci, co mają na topie Cho'Gatha, Urgota, Udyra – koniecznie dajcie znać..

댓글 58
  1. 3

no to najpiękniejsza kaisa ever

더보기
    답글 1
    1. 간호사인데요작성자

Lubisz brzydkie postacie?

더보기
  2. 3

Yone to sexy-stunning-cute-caring-cool-mega-chad – nie ma opcji, żeby go pominąć.

더보기
    답글 6
    1. 간호사인데요작성자

Pojedynek urody: Cha Eunwoo vs Yone

더보기
    2. 간호사인데요wolę yone'a bez grosza żebraka nie mytego od roku niż milionera cha eunwoo (koreański idol)

더보기
    3. 86세요네의마지막끌어치기카세톤to już lepiej wyjdź za Yone'a

더보기
  3. 3
    레벨 378E가빠진MC몽

najsilniejszy w lore + zauroczyłem się fajnym designem i skórkami i Mordekaiser stał się moim ulubionym championem

더보기
    답글 2
    1. 간호사인데요작성자

Morde to najsilniejszy?

더보기
    2. E가빠진MC몽

간호사인데요no, w lore jest w top 3 najsilniejszych postaci w uniwersum

더보기
  4. 3

Gwen to moja ulubienica, mam nawet jej pluszaka i codziennie śpię z nim przytulona. No, dałem mu imię, głaskam po głowie i oglądamy razem YouTube. A jak mu pokazuję rysunki Gwen w bikini albo w stroju króliczka, to ten pluszak zaczyna walić głową w ziemię, łooo.

더보기
    답글 1
    1. 간호사인데요작성자

No tak, Gwen też na pewno jej się spodoba…

더보기
  5. 3

Shen moim ulubionym, lubię go za wygląd i lore No i jako Shen main też fajnie się nim gra

더보기
    답글 4
    1. 간호사인데요작성자

A co w Shenie jest takiego fajnego?

더보기
    2. 간호사인데요zabawa w prowokowanie i walenie?

더보기
    3. E가빠진MC몽

간호사인데요po uratowaniu sojuszników ultą i wybiciu wszystkich wrogów jak team daje pingi to fajnie

더보기
  6. 3
    레벨 54Oㅏㅈㅣ르

Lubię championów, którzy w jednej chwili potrafią wyłożyć wszystko, co mają Moje ulubione to Hwei, Akali i tym podobne

더보기
    답글 1
    1. 간호사인데요작성자

też lubię akali

더보기
  7. 3
    레벨 40최애의-옵붕

w sumie to każda ładna postać jest git heh

더보기
  8. 2

Set! Wyjaśnienie pomijam, fufu

더보기
    답글 4
    1. 간호사인데요작성자

No to chyba musisz to wyjaśnić, co nie?

더보기
    2. 간호사인데요lubię to, że walczy tylko pięściami - taki romantyzm, wyglądem twardziel, a charakterem w pełni przeciwnie - jest też zabawny, a przede wszystkim jest czuły wobec mamy, to mi się podoba!

더보기
    3. 간호사인데요작성자

어머님세트를제게주십시오Aha, trochę mamin synek... 😏

더보기
  9. 2
    레벨 62으아아아악각

Azir Nabrali mnie przez szefa szajki scamu na Azira Uuuuuu Faker, ty królu, zrób skórkę T1 Azira dla ofiar tej gołębiej szajki scamu!!

더보기
    답글 3
    1. 간호사인데요작성자

Czyli twój ulubiony champion stał się nim przez pro-gracera, tak?

더보기
    2. Oㅏㅈㅣ르

zajebiście boski champion, tylko jak nie jesteś pro to nie ruszaj

더보기
    3. 으아아아악각

간호사인데요Nawet wgryzłem się w lore Azira, żeby wczuć się w tego championa XD

더보기
  10. 2
    레벨 60순애의_옵붕

Cho'Gath jest mega, no nie? Zabawa w hodowanie go ultem Zabawa w podrzucanie Q Zabawa w egzekucję

더보기
    답글 4
    1. 간호사인데요작성자

Pyke też jest spoko – jak trafisz ultem, to ładuje się bounty, Q ciągnie i podrzuca w powietrze, a do tego masz egzekucję. Co ty na to?

더보기
    2. 순애의_옵붕

간호사인데요Ehh... Ale go zjebali z tym skalowaniem...

더보기
    3. 간호사인데요작성자

순애의_옵붕no ale i tak lepiej niż ta ryja pokraka xD

더보기
  11. 2
    레벨 381루시메이릴

Jarvan, Darius Lubię ich, bo możesz nabijać stacki i szukać okazji do comebacku Jak raz posmakujesz tego one-man show, to nie ma odwrotu…

더보기
    답글 1
    1. 간호사인데요작성자

No racja, pojebane championy ;

더보기
  12. 2
    레벨 60암컷레넥톤

Renekton Jak on macha ogonem w grze, to jest taki słodki

더보기
    답글 2
    1. 간호사인데요작성자

A co z jego twarzą? Też jest urocza?

더보기
    2. 암컷레넥톤

간호사인데요A ta jego twarz ma taką głupkowatą minę, ale jest w sumie urocza.

더보기
  13. 2

Veigar Silny w fazie linek, prawie bez counterów, świetny carry potencjał w późnej grze – kompletny champion, Veigar.

더보기
  14. 2
    레벨 22름기참

Nunu, Hecarim, Lillia, Singed Lubię, jak szybko się przemieszczam

더보기
  15. 1

Thresh: koncept żniwiarza jest zajebisty i ma styl Kindred: design i wygląd mają mega klimat, szkoda, że w takiej grze Aurelion Sol: koncept kosmicznego smoka jest wspaniały i epicki

더보기
  16. 1
    레벨 61탑봇주라인

jak już chodzi o samego championa to miss fortune jest spicy

더보기
  17. 1

Jinx Wariatka, fajna postać, niebieskie włosy, wysoka energia I mój pierwszy główny champion w LoLu

더보기
  18. 1
    레벨 28진-좋아합니다

Aphelios. Stracił głos po wypiciu trucizny, więc mówi za niego siostra Alune, a on używa broni przypominających pięć księżyców. To jest mistyczne i najbardziej fantasy jak to tylko możliwe.

더보기
  19. 1

Pantheon Może przez to, że przeszedłem z supportu na topa Ale żaden inny nie jest tak grywalny jak on.

더보기
  20. 1
    레벨 3초갓스-

Od małego oglądałem brata grającego w LoL-a, a on był one-trickiem Cho'Gatha. Lubiłem dinozaury, a poza tym jak na chwilę wyszedłem i wracałem, postać nagle robiła się większa – chyba dlatego wydawało mi się to takie zajebiste. W gimnazjum zacząłem grać w LoLa, przypomniały mi się wspomnienia z dzieciństwa i też zostałem one-trickiem Cho'Gatha. Niedawno grałem z bratem, powiedziałem mu, że jestem one-trickiem Cho'Gatha, a on się zaśmiał i stwierdził, że chyba mamy w rodzinie gen Cho'Gatha. Czempion, który niesie w sobie nasze braterskie wspomnienia..

더보기
  21. 1
    레벨 26계오소발

udyr to mój ulubieniec szczerze, przed reworkiem lubiłem go o wiele bardziej, ale i tak jest silniejszy niż myślałem – wygrywam większość starć na early, trackuję junglę przeciwnika i jeśli tylko urosnę szybciej od niego, to gra często się sama robi a przede wszystkim, teraz po reworku trochę już to zelżało, ale wcześniej czułem ten dreszczyk z demolowania przeciwnika championem, którego wszyscy mają za śmiecia

더보기
  22. 0
    레벨 60광대는도구다

mój main ma 100% winrate zrobiłem climb z bronze do gold więc Caitlyn to mój fav

더보기
    답글 1
    1. 광대는도구다

No dobra, w sumie to już od jakiegoś czasu ta passa 100% jest zepsuta, ale starczyło na chwilę.

더보기
  23. 0
    레벨 6ON선

Ziomek grał Urgotem, więc go dojebałem i sam zacząłem grać, i już 10 lat nie mogę odpuścić

더보기
  24. 0
    레벨 49JadeTaylor

Sona.. bo ma duże cycki

더보기
  25. 0

Pantheon – trafisz skillami, zabijasz; spudłujesz, zdychasz. Champion dla prawdziwych twardzieli

더보기