Ma urodziny kolega, co teraz nastolatki lubią dostawać?
1원흉·2 months agoA jak blisko jesteście? Jak coś więcej niż ziomale to ogarnij coś z głową, a jak tylko znajomy / średnio się znacie to wystarczy karta podarunkowaReplyMoreShareReportReply 4고추참치개꿀맛OP·2 months agoBardzo go lubię, to część mojego życia. Wczoraj też graliśmy do bladego świtu.ReplyMoreShareReport원흉·2 months ago고추참치개꿀맛A ty też mu się podobasz? Bo ja nie lubię marnować kasy na kogoś, u kogo nie mam szans, więc pytam serio. Jeśli lubi ciuchy, kup mu jakiś t-shirt.ReplyMoreShareReport고추참치개꿀맛OP·2 months ago원흉No trochę mieszkamy daleko od siebieReplyMoreShareReportLoad more comments
0랜고사·2 months agoRobloxReplyMoreShareReportReply 2고추참치개꿀맛OP·2 months agoSkąd wiedziałeś, on akurat lubi RobloxReplyMoreShareReport랜고사·2 months ago고추참치개꿀맛Kurła, to działaReplyMoreShareReport
0으아아아악각·2 months agoIle on ma lat?ReplyMoreShareReportReply 2고추참치개꿀맛OP·2 months agoWłaśnie skończył 20ReplyMoreShareReport으아아아악각·2 months ago고추참치개꿀맛Skórki do gierReplyMoreShareReport
01대1최강워윅·2 months agoJak zwykle, RTX 5080 powinno być git? :DReplyMoreShareReportReply 1고추참치개꿀맛OP·2 months agoA moje oszczędności to takie... nie ma szans.ReplyMoreShareReport
0덴레제·2 months agoKup mu skina w grze, albo pod pretekstem urodzin po prostu go zaproś na spotkanie i spróbujcie się gdzieś spotkaćReplyMoreShareReport
A jak blisko jesteście? Jak coś więcej niż ziomale to ogarnij coś z głową, a jak tylko znajomy / średnio się znacie to wystarczy karta podarunkowa
More
No, w sumie to nie jest dzieckiem, ale słodziak z niego
More
Roblox
More
Ile on ma lat?
More
Jak zwykle, RTX 5080 powinno być git? :D
More
Kup mu skina w grze, albo pod pretekstem urodzin po prostu go zaproś na spotkanie i spróbujcie się gdzieś spotkać
More