League of LegendsLeague of Legends

355 online

Mam traumę przez tego gifa

7,211 views5 comments31 upvotes

Kiedyś wybrałem Branda na midzie, a nasz jg Graves w oknie wyboru napisał "Panie Brand, z góry przepraszam" Myślałem, że no dobra, noobik prosi o wyrozumiałość ale ta kurwa zjadła mi całą linijkę

Byłem już wściekły i łzy mi napływały do oczu ale nagle przypomniał mi się ten gif i od razu flash + int

To był norm, ban przyjąłem z pokorą. Byłem wtedy gimnazjalistą, więc minęło już parę dobrych lat

5 comments
  1. 4
    Level 28진-좋아합니다

Gracze grający Gravesem i zjadający wszystkie liny – aż chce się im zajebać ziemię

More
  2. 2
    Level 39여리고마름

Też tak miałem, grałem Ahri, linia była spushowana, więc stałem pod wieżą i zbierałem lanie. A ten Graves poszedł sam na counter-jungle, dał się zabić, potem pingował mi, że nie przychodzę, a jak wrócił to zjadł całą moją linię, a na cannon minionach rzucał smite'a na cannona i spierdalał. Byłem tak wkurwiony i smutno mi się zrobiło, że przez takich pajaców przegrywa się gry, że mało co nie popłakałem.

More
  3. 1
    Level 42무쓰빕쓰

Zapomniałem, że żałośnie tylko żarłem dżunglę jako Grave. Lepiej późno niż wcale, dzięki za nauczkę, opbro!

More
    Reply 1
    1. 휴긴구지OP

Ej, stary

More