League of LegendsLeague of Legends

223 online

Polecicie jakieś aktywności na zewnątrz dla INTJ?

Ogólne2 months ago앗땃땃
1,659 views10 comments0 upvotes

Wiem, że to już przebrzmiały temat MBTI, ale mam kumpla, który jest totalnym INTJ-em. Jakieś pomysły, co można z nim robić poza domem? Ciągle kończy się na kawie albo piwie.

10 comments
  1. 1

Jak tylko plan jest dobrze ułożony, to od razu mi się podoba.

More
    Reply 3
    1. 앗땃땃OP

Sama aktywność nie stanowi problemu?? Chodzi o to, że nawet coś mniej spokojnego może być częścią dobrze zaplanowanego schematu?

More
    2. 앗땃땃Jestem INTJ, ale jeśli coś jest w moich zainteresowaniach, to jestem gotów się dla tego poświęcić (dosł. 'ukłonić się w hołdzie').

More
    3. 앗땃땃OP

블루먼저먹는정글러Rozumiem, dzięki.

More
  2. 0
    Level 34원흉

Lubię kręgle, bilard, granie w kafejkach internetowych (PC bang), wspinaczkę, zakupy ciuchów, shishę i bary z koktajlami. A tak w ogóle, jestem INTP, hehe.

More
    Reply 4
    1. 앗땃땃OP

Ja też jestem intp. Ale intj to jakby inna rasa, strasznie trudno ich pojąć.

More
    2. 원흉

앗땃땃To po prostu różnica charakterów, nie? Nie wiem, jakie są typy MBTI moich znajomych, ale jak mówię 'zróbmy to', to wszyscy się zjawiają.

More
    3. 우앨우앵

원흉Ja, będąc ENFP/ENTP, gdzie wychodzi mi pół na pół I/E i pół na pół T/P, jestem najbardziej prawdopodobnym typem, ale według moich standardów INTJ to katastrofa. Nie da się ich odczytać, ich publiczna uprzejmość i wewnętrzna życzliwość są rozdzielone, i to jest tak wyraźne, że jak się zbliżasz, bo są mili, to się odsuwają, stawiają granicę... Naprawdę są tacy trudni. Mam kilku znajomych INTJ, na początku było mi z nimi cholernie ciężko i trochę się ich bałem. Dopóki nie przekroczysz ich granicy, nie wiesz, gdzie ona jest, ale jak już ją przekroczysz, to uciekają. Chowają się. + Stosują cholernie dużo manewrów unikowych. Stawiają granice, których nie wolno przekraczać, i to jest jak zasadzka ;;;;;. Wśród chłopaków, w których się podkochiwałem, ten typ był najtrudniejszy i najbardziej wymagający w relacji, kurwa. Wszystko szło dobrze, a potem bez powodu wszystko się psuło, a oni po prostu się wycofują bez słowa, co doprowadza mnie do szału. Nawet teraz, jak o tym myślę, naprawdę nie rozumiem. Chyba autor posta czuł to samo trudne wrażenie, co ja, kiedy nie wiem, co myśli ta druga osoba, i dlatego to napisał...

More
  3. 0
    Level 59유부초밥좋아요

Jeśli wiem, kiedy i co się dzieje, to w zasadzie nie obchodzi mnie, co robisz.

More