Jakoś mi to lico przypomina kogoś, ale nie mogę skojarzyć skąd.
43에이터·2 months agoTen to wygląda jak główny bohater Biedronki.ReplyMoreShareReportReply 2ezezezez000·2 months ago몹인지아랏내ㅡㅡOdpowiedź w komentarzu jest mega śmiesznaReplyMoreShareReport서리검_하이머딩거64756430886·1 months ago몹인지아랏내ㅡㅡTy pojebie, co za śmiech xDDDReplyMoreShareReport
24부에엥·2 months agoBong Seon Unnie..? IU..?ReplyMoreShareReportReply 3TIAR·2 months agoWygląda identycznie jak IU (아이유)ReplyMoreShareReport아이언급행열차·2 months agoIU na awatarze, serio? lolReplyMoreShareReport점수에미련없는놈·2 months agoSerio, to jest jak IU, hahaReplyMoreShareReport
9오디세오·2 months agoTen Sion z tyłu to 'tteokdae' (twardy/tankowaty)? Czy może Dr. Mundo?ReplyMoreShareReportReply 2도미닉체력차극복좀살려주세요·2 months agoWygląda na Singeda, bo jest za mało głupi jak na Mundo.ReplyMoreShareReport사나이눈물약하다욕하지마·2 months agoTo jest nowy skin dla Shyvany.ReplyMoreShareReport
6증오의_베인93547831414166·2 months agoCzemu to wygląda, jakby zamiast niej wstawili Sivir z pizzą...ReplyMoreShareReport
6요오오오오네·2 months agoMyślałem, że jest podobna do IU, ale ktoś już to skomentował, lol.ReplyMoreShareReport
4낌랑단·2 months agoWyglądasz jak ktoś, kto zagrałby matkę w reklamie, gdzie rozwiązuje się zagadkę, żeby chronić dziecko i matkę.ReplyMoreShareReport
Ten to wygląda jak główny bohater Biedronki.
More
Bong Seon Unnie..? IU..?
More
Twarz, którą widziałem w Disneyu
More
Przywodzi mi na myśl Wreck-It Ralph i Vanellope.
More
Ten Sion z tyłu to 'tteokdae' (twardy/tankowaty)? Czy może Dr. Mundo?
More
Mega ładna, serio kkkkk
More
Obok jest Maokai? Czy to Illaoi?
More
Możliwe!
More
Przypomina też Vanellope.
More
Wygląda jak IU.
More
Czemu to wygląda, jakby zamiast niej wstawili Sivir z pizzą...
More
Czemu ta twarz wygląda jak z Disneya?
More
Roszpunka
More
Myślałem, że jest podobna do IU, ale ktoś już to skomentował, lol.
More
Twarze księżniczek Disneya.
More
Semi i Magic Cube
More
Chciałbym cię pocałować...
More
Wyglądasz jak ktoś, kto zagrałby matkę w reklamie, gdzie rozwiązuje się zagadkę, żeby chronić dziecko i matkę.
More
Fortnite'owe Julki
More
Wygląda jak semi.
More
D.Va
More