mamy tu legendarnego debila ktory przez 20 minut szukal bledu bo zapomnial o klamrze
4유머지기데숭·2개월 전cienias 😅 nie umieć znaleźć nawet tego i tak się miotać, typowy użytkownik OP.GG답글 쓰기더보기공유하기신고답글 2개유머지기데숭·2개월 전powodzonka 😅답글 쓰기더보기공유하기신고ㅇㅇ222작성자·2개월 전uuhhh......답글 쓰기더보기공유하기신고
3딜유밍·2개월 전chyba mam jakiegoś buga w ocenach, weźcie mi to ktoś zdebugujcie답글 쓰기더보기공유하기신고답글 2개ㅇㅇ222작성자·2개월 전b b b błąd ku błąd błąd답글 쓰기더보기공유하기신고딜유밍·2개월 전ㅇㅇ222aaaaaaauuuuuuuuuuuu!답글 쓰기더보기공유하기신고
2인간이밉다·2개월 전삭제된 댓글입니다.더보기공유하기답글 1개ㅇㅇ222작성자·2개월 전jak niby mamy wygrać z ultronem ty jebany op-pizdo답글 쓰기더보기공유하기신고
1윰이장인·2개월 전CREATE IF NOT EXISTS psycha답글 쓰기더보기공유하기신고답글 2개ㅇㅇ222작성자·2개월 전znowu jakiś błąd którego na oczy nie widziałem...답글 쓰기더보기공유하기신고윰이장인·2개월 전ㅇㅇ222SQL..답글 쓰기더보기공유하기신고
1HERMAZ·2개월 전xDD przypomniało mi się jak na drugim semestrze pisałem egzamin z przedmiotów kierunkowych prawie rycząc답글 쓰기더보기공유하기신고답글 1개ㅇㅇ222작성자·2개월 전😭😭😭😭😭😭😭😭답글 쓰기더보기공유하기신고
cienias 😅 nie umieć znaleźć nawet tego i tak się miotać, typowy użytkownik OP.GG
더보기
더보기
chyba mam jakiegoś buga w ocenach, weźcie mi to ktoś zdebugujcie
더보기
studiujesz infe? xdddddd
더보기
삭제된 댓글입니다.
더보기
CREATE IF NOT EXISTS psycha
더보기
xDD przypomniało mi się jak na drugim semestrze pisałem egzamin z przedmiotów kierunkowych prawie rycząc
더보기
mi też coś zakodujcie
더보기