League of LegendsLeague of Legends

96 online

o co chodziło z tą lux support przed chwilą

838 views14 comments2 upvotes

Zebrała 110 CS. I to nie tak, że farmiła na pustych liniach, ja grałem ADC, a ona na początku fazy liniowej nic nie ruszała, ale jak tylko poszliśmy na mida, to zaczęła za mną łazić jak cień i napieprzać z E, żeby rozwalić wszystkie miniony… Najbardziej wkurzało mnie to, że jak widziałem lecący skill i próbowałem podejść, żeby dobić cokolwiek, to ona specjalnie odpalała go wcześniej… Przy wardach też czekała, żeby tylko zgarnąć last hita, a wizji zero… Myślałem, że może dostała autofilla, ale sprawdzam i to main support… O co tu w ogóle chodzi…? Myślałem, że może się na mnie o coś obraziła czy coś, ale patrzę w historię gier, a ona w każdym soloQ ma od 70 do 160 CS? Robi to specjalnie? Przecież za takie coś powinny lecieć raporty. Czy ja o czymś nie wiem i jest teraz jakaś nowa meta na supporta??

14 comments
  1. 2
    Level 69사랑꾼-뽀삐

ty też je bij

More
    Reply 7
    1. 매카트니OP

kogo

More
    2. 매카트니OP

no ale ona odpala ulta zanim ja w ogóle podejdę

More
    3. 사랑꾼-뽀삐

매카트니to był tylko żart kiedyś jakiś support podbierał csy więc adc mu mówi, że ma tego nie bić i że to nie dla niego a support na to ty też bij, kasa leci

More
  2. 1

teraz już nie banują supportów za kradnięcie csów więc pewnie dlatego tak robi

More
    Reply 1
    1. 매카트니OP

T.T... zabiera wszystko, a i tak gówno bije, po co to komu

More
  3. -3
    Level 44ParanoiaComplex

niby skąd

More
    Reply 1
    1. 매카트니OP

T.T aż żal, że wygraliśmy ten mecz...